Home » Piane » Essex » Pianinele Essex

Pianinele Essex

Proiectate de Steinway & Sons în colaborare cu renumitul designer de mobilier William Faber, pianinele Essex a fost create în spiritul moștenirii Steinway, ca un tribut adus ideii că stilurile și finisările pianelor frumoase pot, și ar trebui să fie posibile, în orice gamă de prețuri. Cu un stil tradițional elegant și finisări de calitate muzeală, Essex va fi o splendidă completare a casei dumneavoastră. Instrumentul este disponibil în mai multe modele, mărimi și furniruri, pentru adaptarea la orice decor și stil de viață.

Sunet și stil

Fundamentul fiecărei pianine Essex este sunetul excepțional și valoarea sa incredibilă. Detalii elegante ale mulurilor, finisărilor și pieselor metalice, complimentează fiecare locuință, fie că este apartament, sau casă.

  • Studio clasic – aspect clasic, picioare drepte, piese metalice din alamă sau nichel
  • Studio imperial – picioare și pilaștri canelați, detalii impunătoare
  • Formal francez – picioare sculptate cabriolat, detalii generale elegante
  • Contemporan – stil modern, culoare profundă aubergine și piese metalice nichel
  • Rural englezesc – detalii ornamentale, finisare satinată strălucitoare
  • Queen Anne – detalii frumoase sculptate relief
  • Continental – stil particular al picioarelor
  • Studio instituțional – performanță și durabilitate

Explorați pianinele Essex

Carcasa

Pianinele Essex vin într-o varietate de stiluri ale carcasei și sunt perfect potrivite pentru un întreg spectru de stiluri de decor domestic și estetică individuală. De la negru satinat la mahon aubergine; piese metalice de la alamă la nichel; de la clasic la contemporan – linia Essex celebrează mariajul dintre formă și funcție.

Placa de rezonanță și stâlpii posteriori

Molidul de cea mai bună calitate, granulație dreaptă și debitat pe sfert este folosit pentru calitățile sale de rezonanță și raportul crescut masă-rezistență. Placa de rezonanță este solidă, nu laminată, creând cea mai bună rezonanță și proiecție a sunetului. În 1936 Steinway a patentat placa de rezonanță diafragmatică, construită să fie mai groasă în mijloc și subțiată ușor spre margini. Plăcile de sunet Essex au subțiată grosimea de la bas la registrul înalt, obținându-se un ton mai tare, bogat și deplin.

Stâlpii posteriori Essex sunt masivi – oferind o susținere solidă pentru placa de rezonanță și pentru vibrația corzilor tensionate, ajutând astfel la crearea unui ton frumos. În loc să fie echidistanți, locația stâlpilor posteriori Essex este eșalonată – plasați unde tensiunea corzilor este cea mai înaltă. Stâlpii masivi eșalonați contribuie la oferirea unui ton superb, alături de o maximă stabilitate, asigurând durabilitatea pianului, a acordajelor și faptul că tonul pianului se va îmbunătăți pentru anii și decadele ce au să urmeze.

Scala corzilor

Un design al scalei corzilor cu tensiune mai scăzută oferă un ton mai plin, bogat și cald, permițând și muzicalitatea părților mai mici. Are, de asemenea, susținere crescută, este mai puternic, are gamă dinamică crescută și oferă tonuri mai calde și dulci.

Clape/Acțiune/Ciocănele

Părți ale mecanismului de acțiune doar din lemn, clape din molid masiv și geometria excelentă a acțiunii, lucrează perfect împreună pentru mișcarea ciocănelelor spre corzi și crearea unei excelente atingeri-acțiune. Frumosul ton produs de ciocănelele Boston sub design-ul Steinway, îmbunătățește acțiunea de atingere, răsplătind pianistul cu un sunet cu adevărat frumos.

Modelul potrivit pentru dumneavoastră

EUP-123 Classic Studio

O pianină bine echilibrată cu picioare drepte clasice elegant proporționate, design-ul clasic EUP-123E, sau Pianina Classic Studio, reprezintă o alegere extraordinară chiar și pentru cele mai eclectice case.

Mai multe detalii

EUP-123EK Classic Studio cu nichel periat

O pianină bine echilibrată cu picioare drepte clasice elegant proporționate, design-ul clasic EUP-123EK, sau Pianina Classic Studio cu piese metalice din nichel periat, reprezintă o alegere extraordinară chiar și pentru cele mai eclectice case.

Mai multe detalii

EUP-123FL Empire Studio

Un design impozant și maiestuos, Pianina Empire Studio (EUP-123 FL) proiectează o prezență impunătoare și se încadrează frumos în aproape orice decor.

Mai multe detalii

EUP-123S Institutional Studio

EUP-123S, Pianina Institutional Studio este echipată ideal pentru a oferi performanță și durabilitate extraordinară în cadrele provocatoare ale școlilor sau instituțiilor.

Mai multe detalii

EUP-116FF Formal French – cireș maro satinat

Grația și flerul descriu perfect pianina EUP-116FF, cireș maro satinat. Acest design formal francez are un suport de partitură deschis, având curburi grațioase și ornamentație sculptată manual.

Mai multe detalii

EUP-116EC English Country

Această fin construită pianină English Country (EUP-116EC) este caldă și atrăgătoare, reflectând o finisare satinată lustruită. Acest design cu gust și peren, cu o frumusețe fără efort, va intriga cu siguranță orice expert pretențios de decor interior.

Mai multe detalii

EUP-116QA Queen Anne

Proporția bine echilibrată și aparența grațioasă a pianinei Queen Anne (EUP-116QA) aduce stil și rafinament în orice casă. Este distinsă prin construcția excepțională, cu o curbatură a liniei design-ului, forme fine și simplitate. Reliefurile picioarelor frumos sculptate sunt cunoscute ca frunze Acanthus, simbolizând calitatea, longevitatea și creativitatea.

Mai multe detalii

EUP-116CT Contemporary

La somptuoasa pianină Contemporary (EUP-116CT) forma urmează funcția. O interpretare minunată a stilului modern, are o culoare profundă aubergine, populară la mobilierul de astăzi. Acest model este un compliment ideal pentru multe stiluri decorative.

Mai multe detalii

EUP-116E Classic Studio

Design-ul peren al pianinei Classic Studio (EUP-116E) este acasă în orice casă.

Mai multe detalii

EUP-111E Classic Studio

Pianina Classic Studio (EUP-111E) este alegerea perfectă pentru orice casă. Cu design-ul său clasic, va complimenta cu siguranță orice spațiu interior.

Mai multe detalii

EUP-108C Continental

Stilul pianinei Continental (EUP-108C) o face potrivită oricărui decor. Design-ul contemporan îi conferă eleganță distinctă și la modă la un preț foarte accesibil.

Mai multe detalii

    Contactați-ne