Home » Piane » Boston

Pianele și Pianinele acustice boston

Responsivitate. Precizie. Grație intuitivă. Pianele și pianinele acustice Boston. Un instrument muzical superior poate fi recunoscut după gradul în care îi permite celui, sau celei care cântă, să își exprime fără interferențe viziunea sa unică – ca și cum nimic nu stă între degetele pianistului și notele care stau suspendate în aer.

Aceasta este experiența interpretării la un pian Boston. Designed by Steinway & Sons, folosindu-se patente unice și expertiza care au făcut numele Steinway sinonim cu excelența muzicală, linia de piane și pianine Boston reprezintă pentru industria construcției de instrumente muzicale o realizare unică: o experiență superioară a interpretării, la un preț imposibil de gândit anterior.

Construcție rezonantă

Design-ul inovativ al cozii late de la Boston permite unui pian de 1.78 m aceeași arie a plăcii de rezonanță ca un pian tipic de 1.88 m, creând puterea, bogăția și sentimentul de a cânta la un pian mult mai mare.

Lemn superior, sunet excelent

Fiecare placă de rezonanță a unui pian Boston este construită din molid Sitka, dovedit de multă vreme a fi cel mai rezonant material disponibil. Plăcile de rezonanță Boston sunt precis subțiate, ceea ce le permite să vibreze mai liber. Conjugate cu un număr de tehnologii speciale – patente unice Steinway & Sons – rezultatul este un ton puternic și susținut.

Promisiunea Steinway

Atunci când achiziționați un Boston, veți putea să-l schimbați în perioada următorilor 10 ani de la data cumpărării, primind 100% din prețul plătit, pentru achiziționarea unui pian nou Steinway.

Boston & ADN-ul Steinway

Susan Kenagy, inginer mecanic senior al Steinway & Sons, descrie modul în care pianul Boston a moștenit ADN-ul Steinway

    Contactați-ne