Home » Piane » Essex » Broșura Essex

Bucuria pe care o puteți simți

Eliberați-vă genialitatea

Essex designed by Steinway & Sons

Capturați de curiozitate

Atunci când un copil se așază la un pian, toate celelalte griji dispar, permițând plăcerii de a crea muzică să preia conducerea. Intrigat de instrument, incitat de provocare și absorbit de ritm, un copil va cânta piesele favorite iar și iar. La orice vârstă, bucuriile învățării să cânți sunt aceleași: mândria de a cânta chiar și cele mai mici fragmente de coordonare, experierea emoției muzicii și descoperirea propriei personalități. Aceste recompense nu dispar niciodată, ci doar continuă să crească de-a lungul unei vieți îmbogățite de muzică.

Posesiunea unui pian dă posibilitatea unei familii să se maturizeze împreună în muzică, de la primele încercări pe o scară, până la încrederea care vine odată cu timpul și practica. Selectarea unui instrument care va deveni un partener prețuit al acestei călătorii este una dintre cele mai încântătoare și importante decizii pe care le poate lua cineva. Trebuie să fie satisfăcător estetic, solid structural, trebuie să ofere o calitate tonală plăcută și, cel mai important, trebuie ca muzicianul să îl simtă bine. Permiteți Steinway & Sons să vă ajute să descoperiți pianul care răspunde fiecărei dintre aceste dorințe, la un preț extrem de rezonabil: Essex.

Steinway & Sons a petrecut mai bine de un secol și jumătate în deprinderea artei construcției de piane. De la fondarea în Manhattan de către Henry Engelhard Steinway în 1853, compania s-a dedicat creării celui mai bun pian posibil. Multe dintre patentele exclusive dezvoltate în anii timpurii ai funcționării au fost inovații extraordinare, care au stabilit standardele pentru designul pianului modern. Cu o reputație atât de prestigioasă, nu este întâmplător faptul că pianele Steinway & Sons sunt adesea găsite pe scenele marilor săli de concerte din lume – însă aceasta este doar o parte din ce și-a propus să obțină Steinway & Sons. Considerând că un pian bun ar trebui să facă parte din fiecare casă pentru bucuria fiecărei familii, Steinway & Sons a creat linia Essex: o nouă latură a instrumentelor având foarte multe dintre dezvoltările care fac un pian proiectat de Steinway ceva special – ceva care va aduce ani de plăcere casei dumneavoastră.

Intrați într-o familie de piane de talie mondială

Nu este nevoie să fii un pianist de concert pentru a experia bucuria deplină de a cânta la un pian. Indiferent de vârstă, nivelul abilităților sau pregătirii, fiecare abordează instrumentul cu aceleași așteptări legate de plăcere și îl părăsește cu același sentiment de satisfacție și împlinire. Linia Essex oferă intrare accesibilă în această lume specială – o șansă de a putea cunoaște și aprecia bucuria muzicii cu familia de piane designed by Steinway.

Oricine achiziționează un Essex devine automat parte a Familiei de Piane designed by Steinway – o relație caracterizată de respect, onestitate și corectitudine. Reprezentanții noștri oficiali s-au angajat să servească clienții Steinway & Sons cu dedicată atenție, iar experții noștri tehnicieni să ofere fiecărui pian Essex același service excepțional primit de pianele Steinway & Sons. Datorită calității și moștenirii companiei noastre care este reflectată în pianele noastre, alegerea unui instrument Steinway & Sons tinde să fie o decizie pe viață – și facem tot ce ne stă în putință să facem din această experiență una pozitivă.

O expresie a stilului – Alegerea pianului perfect

Pe lângă faptul că este un iubit instrument muzical, un pian este pentru casă o piesă de mobilier care trebuie să se încadreze armonios în orice stil de viață și decor. Construcția sa nu trebuie să ia în considerare doar necesitățile tehnice pentru crearea unui sunet de calitate, ci și să îndeplinească un standard estetic. Puritatea lemnului, finețea finisajului, bogăția culorii, stilul și forma instrumentului ca întreg – toate contribuie la impresia frumuseții vizuale care trebuie să egaleze frumusețea muzicii pe care instrumentul o produce.

Pianele Essex sunt disponibile într-o selecție de stiluri tradiționale incluzând unele mai clasice, altele mai romantice, unele cu decoruri elegante, altele mai simple. Larga gamă de nivel muzeal a finisajelor disponibile – de la nuc deschis la cireș moale, mahon cald, sau abanos profund – arată că există un Essex pentru fiecare casă.

Muzica este o declarație individuală – La fel și pianul

Pianina – Aducerea bucuriei în spațiile de locuit

Când există un pianist în casă, viețile tuturor sunt îmbogățite. În timp ce sunetul pianului umple casa, fie cu scări, sonate sau joacă bucuroasă, se creează o atmosferă specială care învăluie și înviorează pe cei care ascultă. Steinway & Sons crede că plăcerea de a cânta sau a asculta este sacră – și ar trebui să bucure deplin indiferent de cât spațiu este disponibil pentru instrument. De aceea am investit atât de mult din abilitățile și ingenuitatea noastră în proiectarea pianinei Essex – dându-i o formă practică ce se potrivește ușor în viața de zi cu zi, dându-i o voce care topește inimi.

Linia Essex a fost creată specific pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților care doresc o pianină ce întrupează toată expertiza Steinway & Sons, însă este proiectată pentru viața domestică. Steinway & Sons este dedicată susținerii reputației sale pentru integritate, oferind asistență tehnică esențială în fabrica de piane Essex și preluând responsabilitatea de a oferi calitatea pe care clienții se pot baza. Fiecare pian Essex este inspectat de tehnicieni Steinway & Sons înainte de a părăsi fabrica. Datorită tehnicilor de producție modernă, strict supervizată și de scară largă folosite la construcția pianelor Essex, Steinway & Sons este capabilă să ofere un cu totul nou nivel de performanță și valoare – astfel încât, oricine să poată experia acasă bucuria creării muzicii.

Pianul Essex – Cedați sublimului

Atunci când cântați la un pian pentru întâia oară este o experiență de neuitat. De la cântarea primei note, întregul sunet al plăcii de rezonanță orizontale pare să extindă spațiul înconjurător cu bogăție și claritate. Aceasta pentru că calitatea sunetului și volumul sunt direct relaționate cu mărimea plăcii de rezonanță și cu lungimea corzilor. Simplu spus, instrumentele mai mari au o voce mult mai puternică și sunt capabile să umple un spațiu mai larg. Având peste 1.5 m lungime și beneficiind de design-ul exclusiv cu coada lată ce crește și mai mult aria plăcii de rezonanță, pianele Essex împlinesc dorința de sunet impresionant la un preț care face decizia ușoară.

Având ADN-ul Steinway, pianul Essex vă permite să aduceți acasă experiența răpitoare a sălii de concert într-un instrument ce poartă asigurarea calității și reputația de talie mondială Steinway & Sons. Toate organele vitale ale unui pian – mecanismul de acțiune în întregime din lemn, placa de rezonanță subțiată din molid masiv de cea mai înaltă calitate, călușurile, butucul, corzile, rama etc., – au fost special create de Steinway & Sons pentru atingerea maximei performanțe. Rezultatul este un instrument care merită un loc de onoare în orice casă.

Proiectat cu dumneavoastră în minte

Alegându-vă pianul Essex vă puteți bucura de încrederea totală în calitatea produsului, interior și exterior – lăsându-vă liberi să vă concentrați pe găsirea aspectului potrivit pentru a vă complimenta casa. Cu o gamă largă de elegante design-uri contemporane și finisări deosebite, linia Essex oferă atât piane, cât și pianine, pentru satisfacerea fiecărui gust. Imaginați-vă frumusețea unui instrument rafinat în casa dumneavoastră și permiteți-vă să fiți inspirați.

Mahon – pentru un aspect fin și lustruit
Cireș maro – expresiv și cald
Nuc – patină bogată ce creează caracter
Cireș – culoare frumoasă, granulație fină

Secretul sunetului superior
Stă în detaliile instrumentului

Un pian cu inimă de Steinway

Acțiunea

Bazată pe un design exclusiv Steinway & Sons, mecanismul de acțiune Essex este fabricat din lemn (nu din plastic), și este caracterizat de posibilitatea crescută a repetiției, stabilitate superioară, responsivitate ridicată – permițând pianistului să cânte cu maximă expresie și control.

Butucul

Butucul Essex este creat din multiple starturi de arțar încorporate într-un singur bloc. Structura bi-direcțională a straturilor strânge cuiele de acordaj din unghiuri diferite, asigurând o prindere solidă, presiune uniformă și acordaj mai fin.

Placa de rezonanță

La fel ca toate pianele designed by Steinway & Sons, Essex are o placă de rezonanță masivă, de cea mai înaltă calitate, din molid cu granulație dreaptă, ales pentru calitățile sale acustice superbe. Are, de asemenea, un profil special subțiat, care este mai gros în centru și mai subțire spre margini, dând posibilitatea unor vibrații mai libere și unui volum tonal superior.

Stâlpii posteriori și bretelele

Bretelele radiale la piane și stâlpii masivi eșalonați la pianine concentrează structura rigidă unde există cea mai crescută tensiune de la corzi. Soliditatea generală a acestui sistem creează fundația pentru puterea și frumusețea tonalității Essex.

Scala

Scalarea tensională proiectată de Steinway produce un ton susținut mai mult și o viață mai îndelungată pentru pian. Scala duplex patentată de Steinway adaugă dimensiune armonică și susținere tonală superioară.

Design-ul cu coada lată

Design-ul cu coada lată al tuturor pianelor Essex este o inovație specială Steinway & Sons care creează cu 6% mai mult spațiu pentru placa de rezonanță. Acest fapt îmbogățește sunetul, dând pianistului impresia că interpretează la un pian mai mare.

Promisiunea Steinway
Susținerea creșterii pentru întreaga viață

Odată cu creșterea abilităților muzicale vă puteți descoperi ajungând la un nou nivel de instrument. Când se întâmplă aceasta, Steinway & Sons vă este alături. Nu doar că oferim piane extraordinare potrivite unei game de expertiză culminând cu instrumente profesionale pentru săli de concert, dar vrem, de asemenea, să fiți încrezători cu privire la viitorul dumneavoastră cu Steinway & Sons. De aceea, achiziția dumneavoastră vine cu promisiunea noastră: schimbați-vă pianul Essex cu un pian nou Steinway & Sons oricând în primii 10 ani de la achiziție, și veți primi un credit egal cu prețul de achiziție original. Investiția dumneavoastră este protejată și sunteți liberi să continuați să creșteți.

Pianele designed-by Steinway:

Dedicate împlinirii unei game largi de preferințe
Indiferent de nivelul dumneavoastră de performanță sau al țelurilor muzicale, familia pianelor designed-by Steinway vă poate oferi un instrument perfect adaptat nevoilor dumneavoastră: de la calitatea profesională, standardul de renume mondial al pianului Steinway & Sons, la excelența unui pian Essex proiectat de Steinway – toate la un preț din gama medie. De mai mult de 160 de ani, Steinway & Sons a susținut pasiunea muzicienilor cu instrumente inovative și meticulos construite. Oricare ar fi nevoile dumneavoastră unice, există o calitate a pianelor designed by Steinway care vă este potrivită.


    Contactați-ne