Home » Piane » Essex » Pianele Essex

Pianele Essex

Proiectat de Steinway & Sons în colaborare cu renumitul designer de mobilier William Faber, Essex a fost creat ca un tribut adus ideii că stilurile și finisările pianelor frumoase ar trebui să fie posibile în orice gamă de prețuri.

Deschiderea liniei de piane designed by Steinway, Essex, este produs global și încorporează cele mai noi specificații și standarde de inginerie Steinway & Sons, precum și dedicația companiei spre excelență. Fiecare instrument Essex este inspectat înainte de a părăsi fabrica de o echipă de tehnicieni înalt calificați Steinway & Sons.

Explorați pianele Essex

Rama

Cutia specială a pianului, numită și ramă, descoperă design-ul moștenit Steinway & Sons din spatele Essex. Rama contribuie la stabilitatea pianului, oferind suportul pentru placa de rezonanță. Rama exterioară a pianului Essex este fabricată din laminări de arțar european (Acer platanoides), în timp ce rama interioară este fabricată din fag european laminat (Fagus sylvatica).

Coada lată

Design-ul cu coada lată al tuturor pianelor Essex este o inovație specială Steinway & Sons care creează cu 6% mai mult spațiu pentru placa de rezonanță. Acest fapt îmbogățește sunetul dând pianistului impresia că interpretează la un pian mai mare. O arie mai mare a plăcii de rezonanță permite, de asemenea, plasarea mai bună a călușului de bas – ceea ce oferă mai mult volum, un ton superior, și un bas cu muzicalitate crescută.

Placa de rezonanță

La fel ca toate pianele designed by Steinway & Sons, Essex are o placă de rezonanță masivă, de cea mai înaltă calitate, din molid cu granulație dreaptă, ales pentru calitățile sale acustice superbe. Are, de asemenea, un profil special subțiat, care este mai gros în centru și mai subțire spre margini, dând posibilitatea unor vibrații mai libere și unui volum tonal superior.

Placa de rezistență

Proiectată de Steinway & Sons, placa de rezistență este turnată din fontă și este gândită să ofere suport celor 20 de tone tensiune de la corzi. Fonta specială creează o placă foarte densă care nu absoarbe energie, dând posibilitatea unui ton mai consistent.

Ciocănele/Acțiune

Ciocănelele pianelor Essex sunt gândite de Steinway și sunt produse de Imadegawa în Japonia, utilizându-se pâslă germană de ciocănele și muluri de carpen. Bazată pe un design exclusiv Steinway & Sons, mecanismul de acțiune Essex este fabricat din lemn (nu din plastic), și este caracterizat de posibilitatea crescută a repetiției, stabilitate superioară, responsivitate ridicată – permițând pianistului să cânte cu maximă expresie și control.

Modelul potrivit pentru dumneavoastră

EGP-173C Clasic

EGP-173C, sau „pianul clasic”, este stilul după care sunt evaluate toate celelalte. Acest design Classic Sheraton a trecut proba timpului peste 100 de ani, de când a fost lansat de Steinway & Sons, în 1900.

Mai multe detalii

EGP-155C Clasic

Cel mai mic pian al nostru, EGP-155C nu este mic în privința volumului datorită caracteristicilor proiectate de Steinway care maximizează potențialul acestui instrument.

Mai multe detalii

EGP-155F Provincial francez

Cel mai mic pian al nostru, EGP-155F nu este mic în privința volumului datorită caracteristicilor proiectate de Steinway – într-un elegant stil francez provincial – care maximizează potențialul acestui instrument.

Mai multe detalii

    Contactați-ne