Home » Piane » Essex

Pianele Essex

Essex a fost creat ca un tribut adus ideii că stilurile și finisările pianelor frumoase ar trebui să fie posibile în orice gamă de prețuri.

Essex

Essex încorporează cele mai noi specificații și standarde de inginerie Steinway & Sons, precum și dedicația spre excelență dezvoltată în cei peste 160 de ani de măiestrie calitativă a construcției. Fiecare instrument Essex este inspectat înainte de a părăsi fabrica de o echipă de tehnicieni înalt calificați Steinway & Sons.

Inima casei

Essex încorporează cele mai noi specificații de design Steinway & Sons, standarde de inginerie și dedicația spre excelență Steinway. Proiectat de Steinway & Sons în colaborare cu renumitul designer de mobilier William Faber, Essex a fost creat în spiritul moștenirii Steinway ca un tribut adus ideii că stilurile și finisările pianelor frumoase pot, și ar trebui să fie posibile, în orice gamă de prețuri. Cu un stil tradițional elegant și finisări de calitate muzeală, Essex va fi o splendidă completare a casei dumneavoastră. Instrumentul este disponibil în mai multe modele, mărimi și furniruri, pentru adaptarea la orice decor și stil de viață.

Promisiunea Steinway

Atunci când achiziționați un Essex, veți putea să-l schimbați în perioada următorilor 10 ani de la data cumpărării, primind 100% din prețul plătit, pentru achiziționarea unui pian nou Steinway.

Tur video

Explorați caracteristicile Essex designed by Steinway & Sons.

    Contactați-ne